Yandex Metrica

Kolpaçino 4 Netflix'e gelecek mi? Kolpaçino 4 oyuncuları kim, fragmanı izleme linki

Kolpaçino 4 Netflix'e gelecek mi? Kolpaçino 4 oyuncuları kim, fragmanı izleme linki

Kolpaçino 4 filmine dair heyecanla beklenen fragman nihayet yayınlandı. Filmin başrol oyuncusu Şafak Sezer, hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği yapıtı 12 Ocak'ta izleyicilerle buluşturacak. Sinemaseverlerin merakla beklediği Kolpaçino 4 filminin Netflix'te olup olmayacağı ise merak konusu oldu. Peki Kolpaçino 4 Netflix'e gelecek mi? Kolpaçino 4 oyuncuları kim, fragman izleme linki

Sinema / Dizi

05.05.2024, 01:04

2009, 2011 ve 2016 yılları arasında serinin ilk üç filmi izleyiciyle buluşan Kolpaçino'nun dördüncüsünden beklenen fragman nihayet geldi. Usta sanatçıların kadrosunda yer aldığı film, 12 Ocak'ta vizyona girerek izleyicilerle buluşacak. Peki Kolpaçino 4 Netflix'e gelecek mi? Kolpaçino 4 oyuncuları kim, fragman izleme linki

KOLPAÇİNO 4 FİLMİ KONUSU NE?

"Kolpaçino" film serisinin devamı niteliğindeki "Kolpaçino 4 4'lük", Özgür'ün geçmişte kendisine kazık atan eski dostlarıyla hesaplaşma kararı almasını konu alıyor. Filmin yönetmenliğini Kamil Çetin üstlenirken, senaryosunu ise Şafak Sezer kaleme aldı.

KOLPAÇİNO 4 NETLFİX'E GELECEK Mİ?

Uzun zamandır merakla beklenilen Kolpaçino serisinin 4. filmi Kolpaçino 4 nihayet çıkış yapacak. Sevilen filmin Netflix'te yayınlanıp yayınlanmayacağı ise merak konusu oldu. Kolpaçino 4, Netlifx'te yayınlanmayacak.

KOLPAÇİNO 4 FRAGMAN İZLEME LİNKİ

Şafak Sezer'in başrolünü üstlendiği Kolpaçino 4 filminde aynı zamanda yönetmenlik ve senaristlik görevini üstlendi. Filmde, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç gibi ünlü isimler de yer alacak, kendilerini canlandıracaklar. Kadroda serinin değişmeyen oyuncularından Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül de bulunuyor. Film, Özgür'ün önceki hikayelerde kendisine kazık atan kişilerle hesaplaşmasını konu alıyor.

>KOLPAÇİNO 4 FRAGMAN İZLEME LİNKİ

KOLPAÇİNO 4 OYUNCULARI KİM?

Başrollerin Şafak Sezer'in yer aldığı Kolpaçino 4 filminin oyuncuları şu şekildedir;

Şafak Sezer
Serkan Şengül
Aydemir Akbaş
Ali Çatalbaş
Ömer Kurt
İbrahim Tatlıses
Mehmet Ali Erbil
Serdar Ortaç
Aşkım Kapışmak
Cem Kılıç
Sadi Celil Cengiz
Saba Tümer
Selim Erdoğan

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading