Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'ne rakip çıktı: Kızıl Goncalar dizisi hangi kanalda, konusu ne, ne zaman yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti'ne rakip çıktı: Kızıl Goncalar dizisi hangi kanalda, konusu ne, ne zaman yayınlanacak?

Show TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'ne rakip geldi. Kızıl Goncalar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne? Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar dizisi ne zaman, hangi kanalda yayımlanacak?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 21:47

İzleyicilerin merakla beklediği Kızıl Goncalar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. FOX'ta yayınlanacak dizide Özgü Namal'ın tesettürlü hali dikkat çekti.

Kızıl Goncalar dizisi, seküler biri olan Levent (Özcan Deniz) ve bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alıyor. Dizide inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücü vurgulanıyor.

KIZIL GONCALAR DİZİSİNDE KİMLER VAR?

Dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler eşlik ediyor.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

FOX TV'de yayınlanacak olan Kızıl Goncalar dizisinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağına dair bir bilgi paylaşılmadı. Dizinin yayın günü belli olduğunda haberimiz güncellencektir.

 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading