Yandex Metrica

Kıyamet sonrası bilim kurgu dizisinden Y: The Last Man'den fragman

Kıyamet sonrası bilim kurgu dizisinden Y: The Last Man'den fragman

DC'nin aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Y: The Last Man'den ilk fragman paylaşıldı. Dizi, sonbahar aylarında yayın hayatına başlayacak.

Sinema / Dizi

25.04.2024, 21:35

FX, bir DC çizgi roman serisini ekranlara uyarlıyor. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen Y: The Last Man dizisinden resmi fragman yayınlandı. Dizi, bir kişi hariç tüm erkeklerin öldüğü bir dünyada geçiyor. Sadece kadınların olduğu bir dünyada kalan tek erkek olan Yorick Brown ve maymumu yeni düzende yaşamaya çalışmaktadır. Yeni dünyada hayatta kalanlar, kaybedileni geri kazanmak ve daha iyisini inşa etmek için mücadele eder.

Brian K. Vaughan ve Pia Guerra tarafından oluşturulan çizgi roman, sınıf, cinsiyet ve hayatta kalma mücadelesi gibi kavramları ele alıyor.

Eliza Clark'ın showrunner olarak görev aldığı dizinin ilk iki bölümünü Louise Friedberg yönetti. Y: The Last Man'in tüm bölümleri kadın yönetmenler tarafından yönetilecek. Dizinin oyuncu kadrosu, Ben Schnetzer, Diane Lane, Mai Arwas, Esther Chen, Blake Baumgartner, Sanjit De Silva ve Ava Eisenson gibi isimlerden oluşuyor.

Y: The Last Man, 13 Eylül tarihinde FX ve Hulu'da eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading