Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ başrollü Kral Kaybederse ne zaman başlayacak? Gülseren Budayıcıoğlu'ndan sevindiren açıklama

Kıvanç Tatlıtuğ başrollü Kral Kaybederse ne zaman başlayacak? Gülseren Budayıcıoğlu'ndan sevindiren açıklama

Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir eseri daha beyazcama uyarlanıyor. Kral Kaybederse kitabının dizi uyarlamasında başrolün Kıvanç Tatlıtuğ olacağı ortaya çıkmıştı. Gülseren Budayıcıoğlu'ndan dizi uyarlamasıyla ilgili açıklama geldi. Peki Kral Kaybederse ne zaman?

Sinema / Dizi

23.03.2024, 21:02

Bugüne kadar Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin gibi ses getiren diziler Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlandı. Şimdi ise ünlü psikiyatrist ve yazarın bir eseri daha ekrana uyarlanacak. Kral Kaybederse romanının uyarlaması için hazırlıklar sürüyor.

OGM Pictures imzalı olacak Kral Kaybederse dizisinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı konuşuluyor. Etkileyici bir hikayeye sahip olan dizi heyecanla beklenirken, Gülseren Budayıcıoğlu'ndan açıklama geldi.

'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programına konuk olan Gülseren Budayıcıoğlu, Kral Kaybederse uyarlaması hakkında konuştu. Ünlü yazar, "Umarım çok güzel bir dizi olur. Çünkü bir kitabın dizi olması çok zormuş. Sadece senaryo ile iş bitmiyormuş. Kral Kaybederse dizisi için bu yıl uğraşacağız" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading