Yandex Metrica

Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi için bekleyiş son buluyor! Doğum gününde gösterime giriyor

Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi için bekleyiş son buluyor! Doğum gününde gösterime giriyor

Şehit Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesini konu alan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi için heyecanlı bekleyiş son buldu. TRT Ortak Yapımı olan film, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak yani bugünden itibaren sinemaseverlerle buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:34

Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsü beyaz perdede seyirci ile buluşuyor. TRT Ortak yapımı olan "Kesişme İyi ki Varsın Eren" filmi, Eren Bülbül'ün doğum gününde, 1 Ocak 2022 itibarıyla vizyona giriyor.

Yapımcılığını Mustafa Uslu'nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu'nun oturduğu "Kesişme; İyi ki Varsın Eren"in senaryosu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu imzasını taşıyor. Filmin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Mutlunur Lafçı, Alayça Öztürk ve Emir Çiçek paylaşıyor. Kesişme; İyi ki Varsın Eren'in müzikleri ise Fahir Atakoğlu'na ait.

TRT Ortak yapımı film, Karadeniz'deki bir ailenin ve vatan sevgisini her şeyden önde tutan bir subayın yaşamından kesitleri izleyiciye sunuyor. Etkileyici yapımda Trabzonsporlu ünlü futbolcu Abdülkadir Ömür de rol aldı.Futbolcunun Eren ve kardeşleriyle maç yaptığı sahne ve Anadolu insanının samimiyetini sergileyen sahneler de dikkat çekiyor. 

İki şehidin öyküsü ve Türkiye'nin terörle mücadelesi, Anadolu ve Karadeniz'deki çetin yaşam şartlarıyla mücadele eden insanların yaşamlarından kesitlerle harmanlanarak beyaz perdeye aktarılıyor. 

9 ÜLKEDE GÖSTERİME GİRECEK

Şehit Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'in hatırasını yaşatacak olan film, tüm Türkiye'de 800 sinemada ve yurt dışında Almanya, Fransa, İngiltere, Avusturya, Norveç ve Danimarka'da bugün gösterime giriyor . Kesişme; İyi ki Varsın Eren, Belçika'da 5 Ocak, Azerbaycan'da ise 6 Ocak'ta sinemaseverler ile buluşacak. Türk sinema tarihinin önemli eserlerinden biri olan film, toplam 9 ülkede gösterime girecek. 

"ŞEHİTLERİMİZİ KALP HAFIZASINA MÜHÜRLEYECEK"

TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, film hakkında yaptığı açıklamada projeyi şehitleri unutturmamak için hayata geçirdiklerini belirterek "Biliyorum ki bir kalp hafızası var ve nisyana inat, unutmaya karşı koyan en güçlü hafıza, kalp hafızası. Biz ancak şehitlerimizi kalp hafızasına mühürlersek unutmayız, unutturmayız. O nedenle buradayız. Kesişme: İyi ki Varsın Eren projesini de bu amaç doğrultusunda, şehitlerimizi kalplerimize mühürlemek için gerçekleştiriyoruz." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading