Yandex Metrica

Kesişme; İyi ki Varsın Eren'den büyük başarı! Gişe rekoru kırdı

Kesişme; İyi ki Varsın Eren'den büyük başarı! Gişe rekoru kırdı

Trabzon Maçka'da teröristlerin şehit ettiği Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesini anlatan TRT ortak yapımı Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi, gösterime girdiği ilk günde rekor kırdı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:35

Trabzon Maçka'da teröristler tarafından kurulan pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesi TRT ortak yapımı Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi ile beyaz perdeye taşındı. Film, Eren Bülbül'ün doğum gününde 1 Ocak 2022 tarihinde seyirci ile buluştu. "Kesişme; İyi ki Varsın Eren", bir buçuk gün içerisinde 190 bin 387 kişiye ulaşarak pandemi döneminin rekorunu kırdı.

"Kesişme; İyi ki Varsın Eren", Pandemi döneminde Türkiye'de gösterime giren birçok yabancı filmi de geride bırakırken, filmi ilk gününde izlemek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Yapım, gösterime girdiği Almanya, Fransa, İngiltere, Avusturya, Norveç ve Danimarka'da da büyük ilgi gördü. 

Araştırma, senaryo, ön yapım, yapım hazırlıkları ve çekim süreci dahil 3 yıllık bir çalışma ile çekilen TRT Ortak yapımı filmin çekimleri Hatay'da başlayarak İstanbul, Ankara, Trabzon, Sivas, Gümüşhane, Nevşehir, Niğde, Adana olmak üzere 9 şehirde gerçekleştirildi.

Kesişme; İyi ki Varsın Eren, 5 Ocak'ta Belçika'da, 6 Ocak'ta ise Azerbaycan'da sinemaseverlerle buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading