Yandex Metrica

Sitede Ara

Kerem Bürsin ile rol alacağı konuşuluyordu... Demet Özdemir'in partneri başka bir isim oldu!

Kerem Bürsin ile rol alacağı konuşuluyordu... Demet Özdemir'in partneri başka bir isim oldu!

Demet Özdemir'in Disney için çekilecek olan Dünya'yla Benim Aramda isimli dizisinde Kerem Bürsin ile birlikte rol alacağı konuşulmuştu. Oyuncunun partnerinin başka bir isim olduğu öğrenildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:44

Türkiye pazarına iddialı bir şekilde girmeye hazırlanan Disney Plus, Türkiye yapımı projeleri için çalışmalarına devam ediyor. Bu projelerden biri de Hülya Gezer'in yöneteceği, Pınar Bulut'un senaryosunu kaleme alacağı Dünya'yla Benim Aramda dizisi olacak. Dizinin başrolünde Demet Özdemir'in yer alacağı duyurulmuştu. Ardından diğer kadın başrol için Hafsanur Sancaktutan ile anlaşma sağlandığı öğrenilmişti.

Erkek başrol için ise Kerem Bürsin'in ismi geçiyordu. Bu durumun Hande Erçel ile aralarında soruna neden olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Yaşanan kaosun ardından Bürsin'in projede yer almayacağı ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Demet Özdemir'in partneri olması için Buğra Gülsoy ile anlaşma aşamasında olunduğu öğrenildi. Ekibe daha sonra katılacak olan diğer erkek başrol oyuncusunun kim olacağı ise henüz belli değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading