Yandex Metrica

Karadayı'nın yıldızı Haluk Bilginer'li Baba dizisine dahil oldu! Tolga Sarıtaş'ın abisini canlandıracak

Karadayı'nın yıldızı Haluk Bilginer'li Baba dizisine dahil oldu! Tolga Sarıtaş'ın abisini canlandıracak

Show TV'nin Baba dizisi için heyecanlı bekleyiş sürerken, projenin oyuncu kadrosu da şekillenmeye devam ediyor. Karadayı dizisiyle tanınan Deniz Hamzaoğlu, Baba'nın kadrosuna dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:34

Show TV, 2022 yılında Baba dizisini izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ı bir araya getiren dizinin çekimleri devam ederken, oyuncu kadrosuna da yeni isimler ekleniyor.

Tolga Sarıtaş'ın hayat vereceği Kadir Saruhanlı karakterinin yakınlarını canlandıracak isimler de bir bir belli oluyor. Geçtiğimiz günlerde Kadir'in kız kardeşi Büşra'ya Özge Yağız'ın hayat vereceği ortaya çıkmıştı. Güzel oyuncunun ardından bir başka transfer daha yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre diziye Deniz Hamzaoğlu dahil oldu. Hamzaoğlu, Tolga Sarıtaş'ın büyük abisi Yaşar rolünü oynayacak. Çağrı Bayrak'ın yönettiği dizinin senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar birlikte kaleme alıyor. Çekimleri devam eden dizinin Ocak ayı sonlarında yayına başlaması bekleniyor.

"Bir Anadolu Hikayesi" sloganı ile duyurulan dizide Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Bihter Dinçel, Ayda Aksel, Damlasu İkizoğlu, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Oktay Çabuk gibi isimler de rol alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading