Yandex Metrica

Kanunsuz Topraklar'ın reytingleri nasıl?

Kanunsuz Topraklar'ın reytingleri nasıl?

Fox TV'nin yeni dönem dizisi Kanunsuz Topraklar dün ikinci bölümüyle ekrana geldi. Peki dizinin ikinci bölüm reytingleri nasıl?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:05

Fox TV'nin yeni sezonda iddialı olmasını beklediği dizilerinden biri de Kanunsuz Topraklar. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrollerini üstlendiği dizinin dün akşam ikinci bölümü yayınlandı. Zonguldak'ta geçen Kanunsuz Topraklar, izleyiciyi 1939'lu yıllara götürüyor. Dizi, kasabada madenci olan Davut'un haksızlığa karşı mücadelesini konu alıyor.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan dizi, reytinglerde iyi bir başlangıç yaparak totalde dördüncü, AB'de beşinci ve ABC1 kategorisinde üçüncü oldu. İkinci bölümde reytinglerin daha iyi bir seviyeye gelmesi beklendi ancak farklı bir durum yaşanmadı. Yüksek bütçeli bir yapım olan dizinin yayın hayatına devam edebilmesi için reytinglerde yükselmesi bekleniyor.

Ancak çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizilerinin de etkisi bulunuyor. Dizinin ikinci bölümü total grubunda beşinci, AB ve ABC1 kategorilerinde altıncı sırada yer aldı.

Dizinin 13 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 3. bölümünden de fragman yayınlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading