Yandex Metrica
Reklam Görseli

Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok? Kanunsuz Topraklar bitti mi?

Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok? Kanunsuz Topraklar bitti mi?

Fox TV'nin çarşamba akşamları yayınladığı Kanunsuz Topraklar kanalın yayın akışından çıkarıldı. Peki Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yayınlanmıyor? Kanunsuz Topraklar bitti mi?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:16

Fox TV'nin yeni sezonda iddialı olmasını beklediği dizisi Kanunsuz Topraklar dizisinde büyük değişimler yaşanıyor. Reytingleri düşen dizinin yayın akışından çıkarıldığı görüldü. Yüksek bütçe ile çekildiği bilinen dizinin final yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde dizinin usta yönetmeni Faruk Teber'in ayrıldığı öğrenilmişti. Teber'in ardından ikinci yönetmen Yasin Uslu'nun da ayrıldığı ortaya çıktı. İkilinin yerine yönetmen koltuğuna Cevdet Mercan, ikinci yönetmen olarak ise Serhan Şahin getirildi.

Yeni yönetmen Cevdet Mercan, hikayesi ve senaryo akışı konusunda eleştirilen dizide bazı değişiklikler yapacak. Bu nedenle çekimlere ara verildi. Oyuncular ve ekibin izinli olması, çekimlere ara verilmesi nedeniyle dizi bu hafta yayınlanmayacak. Kanunsuz Topraklar 7. bölüm ise 17 Kasım Çarşamba akşamı Fox TV'de olacak.

Yeni değişikliklerin ardından dizinin reytinglerinde yükselme bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading