Yandex Metrica

Kanal D'nin yeni dizisi O Kız'dan ilk fragman! Erkan Petekkaya bambaşka bir karakterle ekrana dönüyor

Kanal D'nin yeni dizisi O Kız'dan ilk fragman! Erkan Petekkaya bambaşka bir karakterle ekrana dönüyor

Başrollerinde Erkan Petekkay ve Dilin Döğer'in yer aldığı O Kız dizisinden ilk fragman yayınlandı. Erkan Petekkaya, hayatı 5 yaş saflığıyla algılayan Kadir karakterini canlandıracak.

Sinema / Dizi

03.02.2024, 00:14

Kanal D, yeni sezonda da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Content House'un yapımcılığını üstlendiği O Kız dizisi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezona iddialı bir giriş yapacak. Heyecanla beklenen O Kız dizisinden ilk fragman yayınlandı. 

O Kız'ın başrollerinde usta oyuncu Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer bir araya geliyor. Petekkaya, bu kez ters köşe bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. 45 yaşında olan Kadir, hayatı 5 yaş saflığıyla algılamaktadır. Hayat ne kadar acımasız olsa da, Kadir'in içindeki bitip tükenmeyen sevgi, çevresindeki herkesi sarıp sarmalayacak. 

O Kız'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Sezin Akbaşoğulları, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Cengiz Orhonlu, Macit Koper, Münire Apaydın, Melih Selçuk, Ilgın Çakır, Göktuğ Yıldırım, Cem Kurtoğlu, Mustafa Konak, Deniz Bakacak, Zeynep Sönmez ve Nehir Gökdemir gibi isimler yer alıyor.

O Kız dizisi, yakında Kanal D'de izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading