Yandex Metrica

Justin Timberlake, Reptile filminin kadrosuna dahil oldu

Justin Timberlake, Reptile filminin kadrosuna dahil oldu

Justin Timberlake, Netflix'in haklarını satın aldığı Reptile filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Oyuncu, Oscar ödüllü Benicio Del Toro ile birlikte rol alacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:53

Netflix, Black Label Media'nın hayata geçirdiği Reptile filminin dünya çapındaki haklarını satın aldı. Oscar ödüllü Benicio Del Toro'nun yer aldığı duyurulan filmin kadrosuna Justin Timberlake de eklendi. Film, genç bir emlakçının vahşice öldürülmesinden sonra, çetin bir dedektifin gerçeği ortaya çıkarmaya çalışmasını anlatıyor. Dedektif, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir ortamda bunu yapmaya çalışırken, kendi hayatındaki yanılsamaları da ortadan kaldırmaya başlar.

Grant Singer'ın ilk uzun metrajlı denemesini yönetiyor ve Benjamin Brewer ile birlikte senaryoyu yazıyor. Molly Smith, Trent Luckinbill ve Thad Luckinbill ortak yapımcı olarak görev alıyor.

Timberlake son olarak Apple yapımı drama filmi Palmer'da başrolü üstlendi. Ayrıca Coen Kardeşler imzalı Inside Llewyn Davis, In Time, Trouble with the Curve, Friends with Benefits ve David Fincher imzalı The Social Network gibi filmlerde de rol aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading