Yandex Metrica

Jeff Nichols'tan yeni bir bilim kurgu filmi geliyor!

Jeff Nichols'tan yeni bir bilim kurgu filmi geliyor!

A Quiet Place'in bir sonraki filminde yönetmen koltuğuna oturacağı öğrenilen Jeff Nichols, yine Paramount çatısı altında bir bilim kurgu filmi yapmaya hazırlanıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:33

Jeff Nichols, Paramount için A Quiet Place serisinin üçüncü filmini yönetecek. Stüdyo ile işbirliğine devam eden yönetmenin sonraki projesi de belli oldu. Nichols, A Quiet Place spin-off'unu yönettikten sonra, yeni bir bilim kurgu filmi hazırlayacak.

Filmin bilim kurgu türünde olmasının dışındaki detayları gizli tutuluyor. Kaynaklar, projenin henüz erken aşamada olduğunu ve Nichols'un öncelikle henüz ismi belli olmayan A Quiet Place filmini çekeceğini söylüyor. 

Jeff Nichols'ın yöneteceği Quiet Place spin-off'u hakkında da henüz bir şey bilinmiyor. Aynı dünyada geçen film, Abbot ailesindeki karakterlerden birine odaklanacak. Film, aynı zamanda serinin yönetmeni John Krasinski'nin bir fikrine dayanıyor.

Nichols en çok Michael Shannon ve Jessica Chastain'in birlikte rol aldığı psikolojik gerilim filmi Take Shelter ile tanınıyor. İlk olarak 2007 yılında Shotgun Stories ile ilk uzun metrajlı filmine imza atan Nichols'ın diğer bilinen filmleri arasında Matthew McConaughey başrollü Mud, hem hükümet hem de dini bir tarikat tarafından takip edilen özel güçleri olan bir çocuğa odaklanan Midnight Special ve 1960'ların Virginia'sında ırklararası evlilik ile suçlanan Richard ve Mildred'i anlatan Loving yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading