Yandex Metrica

Jean Smart, Brad Pitt'li 'Babylon'un kadrosunda!

Jean Smart, Brad Pitt'li 'Babylon'un kadrosunda!

Oscar ödüllü yönetmen Damien Chazelle'in Babylon filminin oyuncu kadrosuna Jean Smart dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:39

Bu yıl gerçekten Jean Smart'ın yılı. HBO Max komedisi Hacks'teki performansıyla adından söz ettiren, Kate Winslet başrollü Mare of Easttown dizisindeki yardımcı rolüyle beğeni toplayan Jean Smart, yeni projesini bulmuş görünüyor. Başarılı oyuncu, Damien Chazelle'in yazıp yönettiği Babylon'un kadrosuna dahil olan son isim oldu.

Filmin başrollerinde Brad Pitt ve Margot Robbie yer alıyor. Kadroda ayrıca Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li ve Katherine Waterson gibi isimler yer alıyor. Çekimleri geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta başlayan film, 1920'lerin sonlarında Hollywood'un sessiz filmlerden sesli filmlere geçişini konu alıyor ve birden fazla karakterin yükselişini ve düşüşünü inceliyor.

Kaynaklar Smart'ın kariyer yapma gücüne sahip bir Hollywood gazetecisi ya da film eleştirmenini oynayacağını belirtiyor.

Chazelle, “First Man” ve “La La Land”in devamı niteliğindeki senaryoyu yazıyor ve yönetiyor. Olivia Hamilton, Matt Plouffe ve Marc Platt yapımcılığı, Tobey Maguire, Helen Estabrook ve Adam Siegel ise yürütücü yapımcılığı üstlenecek.

Babylon, 6 Ocak 2023'te gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading