Yandex Metrica

Jason Statham'dan yeni aksiyon filmi geliyor: The Bee Keeper

Jason Statham'dan yeni aksiyon filmi geliyor: The Bee Keeper

Jason Statham ve Miramax The Bee Keeper filmi için yeniden bir araya geliyor. Filmin prodüksiyonu Eylül 2022'de başlayacak.

Sinema / Dizi

26.03.2024, 14:41

Hollywood'un en başarılı aksiyon yıldızlarından biri olan Jason Statham yeni bir aksiyon ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. The Bee Keeper isimli film, Jason Statham ve Miramax'in üçüncü işbirliği olacak. Filmin senaryosu Kurt Wimmer imzası taşıyacak. Londra ve Atlanta'da çekilecek olan The Bee Keeper, 'arıcılık mitolojisine derinden bağlı, yıldırım hızında bir gerilim filmi' olarak tanımlanıyor.

Miramax şu anda filmin yönetmenliğini yapacak ismi arıyor. Statham, başrolün yanı sıra Wimmer ve Miramax CEO'su Bill Block ile birlikte yapımcılığı da üstlenecek.

Block, projeyle ilgili açıklamasında "The Bee Keeper, hayranların koltukların kenarında oturmasını sağlayacak sıra dışı bir hikayeyle evrensel temaları keşfediyor. Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ikonik ve karşı konulmaz bir film daha getirmekten heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Statham, kısa süre önce Miramax'in henüz ismi belli olmayan Guy Ritchie filmi ya da nam-ı diğer Five Eyes filmini çekti. Ayrıca yine Guy Ritchie'nin yönettiği Miramax filmi Wrath of Man'de rol aldı. Film, küresel gişede 104 milyon dolara yakın hasılat elde etti.

Jason Statham Wrath of Man

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading