Yandex Metrica

Sitede Ara

Idris Elba ve Regina King başrollü 'The Harder They Fall'dan ilk fragman!

Idris Elba ve Regina King başrollü 'The Harder They Fall'dan ilk fragman!

Idris Elba, Regina King ve Jonathan Majors'un başrolleri üstlendiği Netflix yapımı western film The Harder They Fall filminden ilk fragman paylaşıldı.

Sinema / Dizi

04.04.2024, 06:13

Netflix yıldız oyuncularla dolu Western filmi The Harder They Fall'un ilk fragmanını yayınladı. 

Filmin kadrosu Idris Elba, Jonathan Majors, Regina King, Zazie Beetz, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield, Danielle Deadwyler, Edi Gathegi, RJ Cyler, Damon Wayans Jr. ve Deon Cole'dan oluşuyor.

The Harder They Fall, Jeymes Samuel'in ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olacak. Samuel, daha önce Rosario Dawson ve Giancarlo Esposito'nun başrollerini paylaştığı 2013 yapımı "They Die by Dawn" isimli kısa filmi yönetmişti. Filmin senaryosunu Samuel ile birlikte 'Remember the Titans'ın yönetmeni Boaz yakin kaleme aldı.

Netflix'in paylaştığı "The Harder They Fall"un özeti şöyle: Kanun kaçağı Nat Love, düşmanı Rufus Buck'ın hapishaneden serbest bırakıldığını öğrendiğinde, Rufus'u bulmak ve intikam almak için çetesini toplar. Bu çetede eski aşkı Stagecoach Mary, çabuk sinirlenen Bill Pickett ve hızlı konuşan Jim Beckwourth'tan oluşmaktadır. Düşmanı Rufus'un da Trudy Smith ve Cherokee Bill de dahil olmak üzere kendi korkun. ekibi vardır ve ekip, kaybetmeyi bilen bir grup değildir.

Jay-Z'nin yapımcılığını üstlendiği The Harder They Fall yakında Netflix'te ve belirli sinemalarda vizyona girecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading