Yandex Metrica

İbrahim Büyükak'tan dizi müjdesi geldi! Kararını verdi

İbrahim Büyükak'tan dizi müjdesi geldi! Kararını verdi

Geçtiğimiz yıl Exxen'de ilk dizi projesi olan 'İlginç Bazı Olaylar'ı hayata geçiren İbrahim Büyükak, yeni kararını açıkladı.

Sinema / Dizi

18.02.2024, 13:44

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan oyuncu İbrahim Büyükak, rol aldığı filmlerle de adından söz ettirmeyi başardı. Büyükak, geçen yıl Exxen'de hayata geçirdiği ilk dizi projesi 'İlginç Bazı Olaylar' ile dikkat çekmeyi başardı. Başarılı oyuncu, yeni dizi kararını açıkladı.

İlginç Bazı Olaylar adlı dizinin beğeni toplamasının ardından ünlü oyuncu, ikinci sezonu yapmaya karar verdi. Çalışmalara başladığını belirten Büyükak, "Dizinin ikinci sezonunu yazıyoruz. Güzel bir ilgi gördü. Seyirci çok sevdi. İkincisini yapacağız." dedi.

Dizinin izlenme oranlarının çok iyi olduğuna dikkat çeken oyuncu, bu başarının ardından ikinci sezona karar verdiklerini söyledi. Büyükak, kasım ayında sete çıkacaklarını kaydetti.

İlginç Bazı Olaylar, İbrahim Büyükak'ın kendi hayatından ilham alarak yazdığı bir proje. Dizinin oyuncu kadrosunda Zafer Akgöz, Füsun Demirel, Özgür Emre Yıldırım, Meral Çetinkaya, İdil Sivritepe ve Cemre Ebüzziya yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading