Yandex Metrica

HBO'nun Pedro Pascal'lı The Last of Us uyarlamasına ilk bakış

HBO'nun Pedro Pascal'lı The Last of Us uyarlamasına ilk bakış

Başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey'in yer aldığı The Last of Us dizisinden ilk görsel yayınlandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:02

PlayStation'daki en popüler video oyunlarından biri olan The Last of Us, televizyona uyarlanıyor. HBO için üretilen ve Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin tarafından yönetilen The Last of Us uyarlamasından ilk görsel yayınlandı. Dizide Ellie karakterine Game of Thrones dizisiyle çıkış yakalayan Bella Ramsey, Joel karakterine ise Narcos ve The Mandalorian ile tanınan Joel karakteri hayat verecek.

Naughty Dog tarafından geliştirilen oyuna dayanan dizi, modern bir medeniyetin ölümcül bir hastalık tarafından yok edilmesinden 20 yıl sonra geçiyor. Hayatta kalan Joel, Ellie'yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırmak üzere işe alınır. Küçük bir iş olarak başlayan şey, ikisinin hayatta kalmasını birbirine bağlı kılan çetin bir yolculuğa dönüşür.

Dizinin pilot bölümünü Kantemir Balagov, Jasmila Žbanić ve Ali Abbasi ile birlikte yönetiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Pascal ve Ramsey'nin yanı sıra Gabriel Luna, Nico Parker ve Merle Dandridge yer alıyor. Joel'in erkek kardeşi Tommy'yi Gabriel Luna, Joel'in kızı Sarah'ı Nico Parker, Fireflies adlı direniş grubunun lideri Marlene'i ise Merle Dandridge canlandıracak.

Şu an yapım aşamasında olan dizinin çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading