Yandex Metrica

HBO'nun 'Scenes from a Marriage' dizisinden ilk tanıtım fragmanı

HBO'nun 'Scenes from a Marriage' dizisinden ilk tanıtım fragmanı

Ingmar Bergman'ın klasik evlilik dramasına dayanan, Oscar Isaac ve Jessica Chastain'in başrolünde yer aldığı HBO dizisi Scenes from a Marriage'den ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:38

HBO'nun 'Scenes from a Marriage' dramasından ilk teaser fragman geldi. Mini seri, Ingmar Bergman'ın klasik evlilik dramasına dayanıyor. Oscar Isaac ve Akademi ödülü adayı Jessica Chastain, Hagai Levi'nin yapımın yeniden uyarlamasında ciddi kriz içindeki bir çift olarak rol alıyor.

“Scenes from a Marriage”, 1973 mini dizisinin ikonik aşk, nefret, arzu, tek eşlilik ve evlilik tasvirini modern bir Amerikan çiftin gözünden yeniden inceliyor. Proje, Chastain ve Isaa'i, JC Chandor'un yönettiği 2014 yapımı "A Most Violent Year" filminin ardından yeniden bir araya getiriyor.

Orijinal Scenes from a Marriage, 6 bölümden oluşuyordu ve başrollerini Liv Ullmann ve Erland Josephson paylaşıyordu.

Scenes from a Marriage'in yazar ve yönetmenliğini The Affair ve In Treatment gibi beğeni toplayan dizilerin yaratıcısı olan Hagai Levi üstleniyor. 

Levi, Isaac ve Chastain, Daniel Bergman, Blair Breard ve Michael Ellenberg ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstleniyor. 

Dizinin oyuncu kadrosu Isaac ve Chastain'in yanı sıra Sunita Mani, Corey Stoll, Maury Ginsberg ve Nicole Beharie gibi isimlerden oluşuyor.

Merakla beklenen Scenes from a Marriage, eylül ayında HBO ve HBO Max'te izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading