Yandex Metrica

Harry Potter geri dönüyor! Film serisi kaldığı yerden devam edecek 

Harry Potter geri dönüyor! Film serisi kaldığı yerden devam edecek 

Dünyanın en kült romanlarından biri olan Harry Potter roman serisinin film haklarını elinde bulunduran Warner Bros. Discovery, Harry Potter hayranlarını sevince boğan haberi verdi. Film şirketi, yaklaşık 11 yıllık bir aranın ardından serinin devam filminin çekileceğini duyurdu.

Sinema / Dizi

05.05.2024, 10:10

Dünya çapında hem kitaplarının hem de filmlerinin büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu Harry Potter serisinden müjdeli haber geldi. 

J. K. Rowling’in yedi fantastik romanından uyarlanan film serisinin 11 yıllık aranın ardından yeniden çekileceği açıklandı. 

SERİNİN YAZARI ROWLİNG İLE MASAYA OTURULACAK

Warner Bros. Discovery'nin CEO’su David Zaslav, romanın yazarı J.K. Rowling ile anlaşılması halinde devam filminin çekimine başlayacaklarını kaydetti. Zaslav, açıklamasında "13 yıldır bir Süpermen filmimiz olmadı. 15 yıldır bir Harry Potter filmi yapmadık. DC filmleri ve Harry Potter filmleri, son 25 yılda Warner Bros. Motion Pictures'ın kârının çoğunu sağladı. Bu yüzden devam filmlerine odaklanacağız. J.K. ile Harry Potter’ın ilerleyişi üzerine bir şeyler yapıp yapamayacağımızı görmek istiyorum." ifadesini kullandı.

7,7 MİLYAR DOLARLIK HASILAT YAPMIŞTI

Fenomen seri, 2001 ve 2011 yılları arasında vizyona girdi ve toplamda 7,7 milyar dolarlık gişe hasılatı başarısı yakaladı.

Harry Potter serisi, 13 Temmuz 2011'de yayınlanan Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 ile sinema hayatını noktalamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading