Yandex Metrica

Haluk Bilginer başrollü Baba dizisine bomba transfer! Duygu seli yaşanacak

Haluk Bilginer başrollü Baba dizisine bomba transfer! Duygu seli yaşanacak

Ay Yapımın Show TV için hayata geçirdiği Baba dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Haluk Bilginer'in başrolünü üstlendiği diziye sürpriz bir isim transfer oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:37

Şimdiye kadar Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne, Kara Sevda, Çukur gibi dizilere imza atan Ay Yapım, bu yıl yeni dizisini izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Show TV'de ekrana gelecek olan dizinin ismi ilk olarak 'Bir Gece Ansızın' olarak belirlenmişti. Daha sonra 'Baba' olarak duyurulan dizi için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Başrolünü Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Diziye son olarak Damlasu İkizoğlu, Taner Rumeli, Özge Yağızoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Deniz Hamzaoğlu, Bihter Dinçel, Özge Özacar ve Hakan Kurtaş gibi isimler dahil olmuştu.

Usta oyuncu Ayda Akselin de kadroya dahil olduğu, dizide Bilginer'in canlandıracağı Emin Saruhanlı'nın eşi Fazilet Saruhanlı'yı canlandıracağı açıklanmıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; merakla beklenen diziye yeni bir isim dahil oldu. Dizide Hakan Kurtaş'ın canlandıracağı İlhan karakteri özel hikayesiyle seyirciye duygusal anlar yaşatacak. Kurtaş'ın hayalinde konuştuğu Vildan'a ise Begüm Akkaya hayat verecek.

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu Baba'nın senaryosunu Ekin Atalar ve Gökhan Horzum kaleme alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading