Yandex Metrica

Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor? Gül Masalı'nın çekildiği yer ve mekanlar

Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor? Gül Masalı'nın çekildiği yer ve mekanlar

Gül Masalı dizisi 19 Haziran itibarıyla yayın hayatına başladı. Bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek olan Gül Masalı dizisinin çekim yerleri merak edildi. Peki Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor? Gül Masalı dizisi çekim yeri hangi il ve ilçede? İşte Gül Masalı dizisi çekim yerleri...

Sinema / Dizi

02.05.2024, 23:12

ATV, yeni dizisi Gül Masalı'nı izleyicilerin beğenisine sundu. Sadullah Şentürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca yer alıyor. Yeni dizi Gül Masalı'nın nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki Gül Masalı dizisi nerede, hangi şehirde çekiliyor? İşte Gül Masalı çekim yerleri...

GÜL MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizi, annesinin ölümü sonrası kendisine kalan mirasla birlikte geçmişin sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini anlatıyor. 

Gül Masalı dizisi çekimleri Isparta'da başladı. Daha sonra İstanbul'da çekimlere devam eden Gül Masalı dizisi, Beşiktaş ve Galata gibi semtlerde çekiliyor.

Gül Masalı'nın oyuncu kadrosunda Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'ya Zehra Yılmaz, Bülent Düzgünoğlu, Sarp Can Köroğlu, Gülçin Hatıhan, Suat Sungur, Arif Pişkin, Sait Genay ve Ayşenir Şamlıoğlu gibi isimler eşlik ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading