Yandex Metrica

Gönül Dağı'ndan ayrıldı, Tuzak dizisine dahil oldu! Akın Akınözü ile başrolü paylaşacak

Gönül Dağı'ndan ayrıldı, Tuzak dizisine dahil oldu! Akın Akınözü ile başrolü paylaşacak

Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın başrollerinde bir araya geldiği Tuzak dizisi yakında sete çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna Gönül Dağı'ndan sevilen isim dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:45

TV8 yeni sezonda Tuzak dizisini izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanyor. Etkili bir intikam hikayesini anlatacak olan dizi bu hafta başı sete çıkacak. Aytaç Çiçek'in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosunda usta kalem Eylem Canpolat'ın imzası yer alıyor.

Dizinin başrollerinde Akın Akınözü ve Bensu Soral yer alacak. Akınözü, avukat Umut rolüne hayat verecek. Dizinin güçlü oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI'NIN SEVİLEN İSMİ KADRODA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak Gönül Dağı'nda Meryem'in babasını canlandıran İbrahim Şahin Tuzak'ın kadrosuna katıldı. Başarılı oyuncu, dizide Umut'un babası İbrahim'e hayat verecek.

Tuzak'ın oyuncu kadrosunda Akınözü ve Soral'a Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Onur Durmaz, İlayda Çevik, Yağız Can Konyalı, Naz Göktan, Emir Benderlioğlu ve Eylül Su Sapan eşlik edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading