Yandex Metrica

Gönül Dağı setinde sürpriz! Neşet Ertaş'ın ailesi ziyaret etti

Gönül Dağı setinde sürpriz! Neşet Ertaş'ın ailesi ziyaret etti

Türk halk müziğinin usta isimlerinden Neşet Ertaş'ın çocukları ve kardeşi, TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nın setine ziyarette bulundu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:52

TRT1'in cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı dizisi, milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. 3. sezonunda da reyting rekorları kıran dizi, izleyicileri senaryosunun yanı sıra müzikleriyle de etkiliyor.

Türk halk müziği sanatçısı Neşet Ertaş'ın çocukları ve kardeşi, TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın setine ziyarette bulundu. 

TRT Medya İlişkileri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, usta sanatçının çocukları Döne ve Hüseyin Ertaş ile kız kardeşi Nadiye Ertuğrul dizinin Eskişehir Sivrihisar'daki setine gitti. Ertaş'ın çocukları ve kız kardeşini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Eser Eyüboğlu, Ferdi Sancar ve Feyza Işık karşıladı.

"HİÇ KAÇIRMADAN İZLİYORUZ"

Her hafta diziyi ailece izlediklerini söyleyen Döne Ertaş, "Sizlerle tanışmak bizim için büyük mutluluk. Diziyi hiç kaçırmadan severek izliyoruz. Kimi zaman gülüyor kimi zaman duygulanıyoruz. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz." dedi.

"ÇOK HEYECANLANDIM"

Berk Atan, Ertaş ailesini sette ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek "Hepsi de çok tatlı insanlar, çok nahif ve çok kibarlar. Geleceklerini öğrenince çok heyecanlandım. Bugün bütün herkese, tanıdıklarıma 'Neşet Baba'nın akrabaları gelecek, Neşet Baba'nın ailesi gelecek' diye anlattım." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading