Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın Doktor Kenan'ı Muammer'in oğlu mu?

Gönül Dağı'nın Doktor Kenan'ı Muammer'in oğlu mu?

Gönül Dağı dizisine yeni sezonda katılan ve ailesini arayan Doktor Kenan'ın kimin oğlu olduğu seyirciler tarafından merak ediliyor. Peki Doktor Kenan Muammer'in oğlu mu?

Sinema / Dizi

21.03.2024, 03:06

Mustafa Çiftçi'nin Bozkır hikayelerinden esinlenerek hayata geçirilen Gönül Dağı dizisi 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonda hikayeye yeni karakterlerin eklenmesiyle birlikte dizi iyice renklendi. Bu sezon Doktor Kenan karakteriyle Serkan Kuru kadroya dahil oldu. Ailesini bulmak için Gedelli'ye gelen Doktor Kenan'ın hikayesi merak ediliyor. Senaryonun gidişatında yaşanan olaylar ve diyaloglar "Doktor Kenan Muammer'in oğlu mu?" sorusunu akıllara getirdi.

Karakterin Muammer ve Döndü'nün oğlu olduğu yönünde söylentiler var ancak film ekibinden henüz böyle bir açıklama yok. Ancak yaşananlar bu ihtimali güçlendiriyor.

Gönül Dağı 33. bölümde Muammer trafik kazası geçirmiş, Doktor Kenan yardımına koşmuştu. Bu sırada Muammer'in geçmişte kaybettiği oğullarını gördüğü ancak son kaybettiği oğlunu görmediğine şahit olmuştuk. Doktor Kenan'ın aynı tarihlerde doğmuş olması ve kendi doğumunda yer alan ebenin durumu ise Muammer'in oğlu olduğuna dair şüpheleri artırdı.

Gedelli sağlık ocağında görev yapan ebe, son bölümde ise Doktor Kenan'a bir mendil verdi. Aynı mendilin Döndü'de de yer alması üzerine Doktor Kenan'ın Muammer ile Döndü'nün öldü denilen oğlu olduğu iddiası daha da güçlenmiş oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading