Yandex Metrica

Gönül Dağı'ndan ayrılması herkesi kahretmişti! Ünlü oyuncu yeni sezonda geri dönüyor, müjdeli haberi böyle duyurdu

Gönül Dağı'ndan ayrılması herkesi kahretmişti! Ünlü oyuncu yeni sezonda geri dönüyor, müjdeli haberi böyle duyurdu

TRT1'in reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde Gülsim Ali'nin ayrılığının ardından bir veda daha yaşanacağı ortaya çıkmıştı. Diziden ayrılma kararı alan Eser Eyüboğlu'dan güzel haber geldi. Oyuncu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından böyle duyurdu.

Sinema / Dizi

30.03.2024, 01:09

TRT1'in Bozkır hikayelerini beyazcama taşıyan dizisi Gönül Dağı, yılın en çok izlenen dizisi olmayı başarmıştı. Sevilen dizinin sezon finalinde Gülsim Ali'nin ayrılması seyircileri hayli üzmüştü. Yeni sezon hazırlıkları devam eden Gönül Dağı'yla ilgili yeni bir ayrılık kararı ortaya çıkmıştı.

Sesiyle diziye renk katan, Selami karakterine hayat veren Eser Eyüboğlu'nun projeye veda edeceği öğrenilmişti. Ayrılık kararı sosyal medyada büyük tepki görmüştü. Sanatçının sahne programlarına ağırlık vermek istediği belirtilirken, yeni projeler için de müsait olduğu belirtilmişti.

SELAMİ FERSES DİZİYE GERİ DÖNÜYOR

Ancak Eser Eyüboğlu cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Sevilen oyuncu Gönül Dağı'na geri dönme kararı aldı ve güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Selami Ferses'in fotoğrafını paylaşan Eyüboğlu, "Gönül Dağı'nı özleyenler ellerini kaldırsın! Yeni sezonda görüşmek üzere" notunu yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading