Yandex Metrica

Gönül Dağı'nda yürekleri sızlatan sahne! Münir Başkan vefat ediyor, Ramazan Asuman'a veda edecek! 'Bizden olmayacak artık...'

Gönül Dağı'nda yürekleri sızlatan sahne! Münir Başkan vefat ediyor, Ramazan Asuman'a veda edecek! 'Bizden olmayacak artık...'

TRT'de yayınlanan Gönül Dağı'nın 50. bölümünden fragman paylaşıldı. Fragmanla birlikte dizide Ege Aydan'ın canlandırdığı Münir Başkan'ın ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Ramazan ve Asuman'ın sahneleri ise izleyicilerin yüreklerini sızlattı.

Sinema / Dizi

24.04.2024, 11:56

Bozkırın hikayesini ekranlara taşıyan Gönül Dağı, her cumartesi akşamı evlere konuk oluyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla da izleyicilerden tam not alan dizinin 50. bölümünden yeni fragman yayınlandı.

Yeni bölüm fragmanında bu kez Sefer'in Ciritçi Abdullah ile yolculuğa çıktığı görülüyor. Abdullah Dede, Sefer'e "Rabbin senden emanetini alıncaya kadar asla vazgeçmeyeceksin" diyor. 50. bölümde amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan'a yeni bir fırsat sunuluyor. 

GÖNÜL DAĞI MÜNİR BAŞKAN VEDA EDİYOR

Fragmanda kasabalının Ramazan'a "Senin kayınpeder hakkın rahmetine kavuşmuş haberin var mı?" dediği görülüyor. Ardından Asuman ile sarıldıkları sahnede Ramazan'ın "Bizden olmayacak artık. Kafamıza vura vura gösterdi bu hayat bize" dediği duyuluyor. 

Bu sahneler Münir Başkan'ın ölerek diziye veda edeceği ihtimalini akıllara getirdi. Ege Aydan'ın diziden ayrılması bekleniyor.

Gönül Dağı 50. bölüm, 5 Şubat akşamı saat 20.00'de yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading