Yandex Metrica

Gönül Dağı'na peş peşe iki sürpriz transfer! Kasabada tüm dengeler değişecek

Gönül Dağı'na peş peşe iki sürpriz transfer! Kasabada tüm dengeler değişecek

Gönül Dağı, 3. sezona da iddialı bir giriş yaptı. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisinde bazı oyuncular ayrılırken, yeni isimler kadroya dahil oldu.

Sinema / Dizi

24.04.2024, 08:19

Başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya ve Hazal Çağlar gibi isimlerin üstlendiği Gönül Dağı, bozkırın esintilerini evlere taşımaya devam ediyor. Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi, iki sezondur ekranda fırtınalar estiriyordu. Eylül ayında 3. sezonuyla geri dönen Gönül Dağı, reytinglerde rakiplerini yine geride bırakmayı başardı.

Gülsim Ali İlhan geçtiğimiz sezon finalinde projeye veda etmişti. Bu sezon ise Günşıl karakterini canlandıran Gülhan Tekin ve Keriman'a hayat veren Çiğdem Aygün diziden ayrıldı. Ayrılıkların yanı sıra kadroya yeni isimler katıldı.

Gönül Dağı'na son olarak Hayaller ve Hayatlar dizisinde rol alan Melis Sevinç katıldı. 'Selma Öğretmen' rolünü canlandıracak olan oyuncunun Beren saat'e olan benzerliği dikkat çekti. 

Kadroya dahil olan bir diğer oyuncu ise Eren Can Vurucu oldu. Yeşil Deniz, Kalk Gidelim, Bahtiyar Ölmez ve Emret Komutanım Yeniden gibi yapımlarda boy gösteren oyuncu, Fazıl karakterini canlandıracak.

İki ismin kasabaya gelişiyle neler yaşanacağı da merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading