Yandex Metrica

Gönül Dağı Kurban 2'de Dilek olacak mı? Gönül Dağı Kurban 2 filminde neler olacak?

Gönül Dağı Kurban 2'de Dilek olacak mı? Gönül Dağı Kurban 2 filminde neler olacak?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, Kurban Bayramı'na özel sinema filmiyle geri dönüyor. Bayramın ilk günü yayınlanacak olan filmde Dilek'in yer alıp almayacağı merak konusu oldu. Peki Gönül Dağı Kurban 2 filminde Dilek olacak mı?

Sinema / Dizi

11.03.2024, 03:55

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, Cumartesi akşamları izleyicilerin evlerine konuk oluyor. Dizi Mayıs ayının sonunda ekrana gelen bölümüyle sezon finali yapmıştı. Final bölümünde Dilek'in hayatını kaybetmesi ise hem yürekleri sızlatmış hem tepkilere neden olmuştu. 

Sezon arası veren dizi, geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu yıl da bayrama özel bölümüyle ekrana gelecek. "Gönül Dağı Kurban 2" ismiyle sinema filmi olarak seyirci karşısına çıkacak. Bayram özel filmlerinin ana hikayeden bağımsız olması nedeniyle Dilek'in yer alıp almayacağı merak konusu oldu. Peki Gönül Dağı Kurban 2 filminde Dilek olacak mı?

GÖNÜL DAĞI KURBAN 2 FİLMİNDE DİLEK OLACAK MI?

Özel bölümün tanıtımları ve afişlerine bakıldığında Dilek'in yer almadığı görülüyor. Bu nedenle Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali'nin Gönül Dağı Kurban 2 filminde bulunmayacağı tahmin ediliyor.

GÖNÜL DAĞI KURBAN 2'DE NELER OLACAK?

Kurban Bayramı'na özel çekilen filmin tanıtımında kurbanlıkların çalındığı, amcaoğullarının ise onları kurtarmak için maceraya atıldığı görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading