Yandex Metrica

Gönül Dağı dizisinde seyircileri üzecek ayrılık

Gönül Dağı dizisinde seyircileri üzecek ayrılık

TRT1'in gönüllere taht kuran dizisi Gönül Dağı, izleyicileri cumartesi akşamları ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde yaşananların ardından Dilek ve Taner'in ayrılık konusunda kararı merak ediliyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:07

TRT1'de geçtiğimiz sezon ekrana gelen ve yayınlandığı ilk bölümden itibaren seyircilerin gönüllerine taht kuran Gönül Dağı, yeni sezona da etkili bir giriş yaptı. Bozkır'da engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşadıklarını ekrana getiriyor.

Ramazan'la Asuman'ın ayrılığından sonra, 35. bölümde yaşananlar Dilek ile Taner'in ayrılacağı söylentilerini beraberinde getirdi. Bölüm sonunda Gülsüm'ün yüzüğü Taner'e vermesi seyircileri üzdü. Taner'in, annesi Halime ile yüzleşmesinin ardından alacağı karar merak ediliyor. Diğer yandan fragmanda Dilek'in Taner'e söylediği "Benim biraz düşünmeye ihtiyacım var. Böylece daha sağlıklı kararlar veririz." ifadeleri dikkat çekiyor. Gülsüm'ün çıkardığı yolculuğun ardından Dilek nasıl bir karar verecek? 

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali'nin paylaştığı dizide Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Feri Sancar, Gülhan Tekin, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli gibi isimler yer alıyor.

Gönül Dağı'nın 36. bölümü, 16 Ekim Cumartesi saat 20.00'de TRT1'de ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading