Yandex Metrica

Gönül Dağı bitiyor mu? Gönül Dağı bu hafta neden yok?

Gönül Dağı bitiyor mu? Gönül Dağı bu hafta neden yok?

TRT1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin yayın akışında yer almaması izleyiciyi şaşırttı. Birçok izleyici 'Gönül Dağı bu hafta nedeny yok?' diye araştırıyor. Peki Gönül Dağı bitiyor mu, bu hafta neden yok?

Sinema / Dizi

12.02.2024, 04:03

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, yeni sezonda da başarısını sürdürüyor. Berk Atan ve Gülsim Ali'nin başrollerini üstlendiği Gönül Dağı, sıcak atmosferi ve hikayesiyle cumartesi akşamları seyirciyi ekrana kilitliyor.  Mustafa Çiftçi'nin hikayelerinden uyarlanan dizinin 40. bölümünün bu hafta yayınlanması bekleniyordu. Ancak diziden hayranlarını üzecek bir haber geldi. 

Gönül Dağı, TRT1'in yayın akışından çıkarıldı. İzleyiciler "Gönül Dağı bu hafta neden yok, Gönül Dağı bitiyor mu?" sorularını araştırmaya başladı.

GÖNÜL DAĞI BU HAFTA NEDEN YOK?

Yarın akşam yayınlanması beklenen Gönül Dağı'mnın 40. bölümü 20 Kasım'da yayınlanacak. 13 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye-Cebelitarık milli maçının ekrana gelecek olması nedeniyle Gönül Dağı yeni bölümü bir sonraki haftaya ertelendi. Dizinin 40. bölümünün 20 Kasım akşam saat 20.00'de yayınlanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading