Yandex Metrica

Gönül Dağı Asuman diziden ayrılıyor mu? Hazal Çağlar diziye veda mı edecek?

Gönül Dağı Asuman diziden ayrılıyor mu? Hazal Çağlar diziye veda mı edecek?

Gönül Dağı dizisi yeni sezon bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizide Ramazan ve Asya'nın hikayesinin başlaması, Asuman'ın ayrılacağı iddiasını gündeme getirdi.

Sinema / Dizi

25.04.2024, 12:54

Bozkır'ın esintisini ekranlara getiren Gönül Dağı dizisi, 2. sezonda yeni hikayeler ve karakterleriyle izleyici karşısına çıktı. 2. sezonda diziye Meryem karakteriyle Sevilay Gültekin, Doktor Kenan karakteriyle Serkan Kuru ve Asya rolüyle Buse Orcan dahil oldu.

Ramazan, Asuman'ın evlenme teklifini reddedip babasının yanına geri dönmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Bunun üzerine ailesi Ramazan ile Asuman'ın bağını koparmak için Ramazan'ı Mezarcı İlyas'ın kızı Asya ile evlendirme kararı almıştı. Ancak Ramazan, kasaba meydanında herkesin içinde ne Asya ile ne de başkasıyla evleneceğini söylemişti.

Diğer yandan Ramazan'ın tesadüfen karşılaştığı Asya'ya karşı korumacı bir tavır sergilemesi de dikkat çekmişti. Yaşanan olayların ardından Asya'nın Ramazan'a aşık olacağı düşünülüyor. Ramazan'ın bu aşka karşılık verip vermeyeceği merak konusu.

Bu durum, Asuman'ın diziden ayrılacağı konusunu gündeme getirdi. Ancak şimdilik Hazal Çağlar'ın diziden ayrılacağına dair bir bilgi bulunmuyor.


Loading