Yandex Metrica

Gönül Dağı 56. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Alevler yükseldi, icatlar kül oldu 'Çocukluğumuz yanıyor amcaoğlu!'

Gönül Dağı 56. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Alevler yükseldi, icatlar kül oldu 'Çocukluğumuz yanıyor amcaoğlu!'

Gönül Dağı bu hafta 56. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin 56. bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Fragmanda Mezarcı İlyas'ın oğulları Ramazan'dan intikam almak için amcaoğullarının icatlarını ateşe veriyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:59

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, Cumartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Bozkırın samimi hikayelerini ekrana getiren dizi, her bölümüyle reyting listesinin zirvesinde yer almayı başarıyor. 

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 55. bölümünde Asya'nın evlenmekten vazgeçmesiyle düğün iptal olmuş, Ramazan ve Asuman kavuşmuştu. Yeni bölümde Asya İstanbul'a gitmeye karar verirken, Mezarcı İlyas'ın oğulları da intikam almak için harekete geçecek.

Yayınlanan fragmanda Mezarcı İlyas'ın çocukları Gülsüm Öğretmen'in evini basıyor. Ancak kasabanın kadınları odunla dövüyor. Ancak İlyas'ın oğulları bununla kalmıyor ve amcaoğullarından intikam almak için ağılı ve icatları ateşe veriyor. Yangını söndürmeye çalışan amcaoğullarının "Yanıyor amcaoğlu ateşe vermişler her yanı. Hayallerimiz yanıyor, çocukluğumuz yanıyor" sözleri yürekleri sızlattı.

Diğer yandan Cemile ve Veysel'in yardıma gittiği bir düğün, herkesi yeni bir maceraya sürükler. Hastaneden uzaklaştırılan Kenan, kendini dişçi Musa'nın yanında bulur. Musa bu duruma nasıl bir çözüm bulacaktır?

Gönül Dağı 56. bölüm, 19 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT1'de izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading