Yandex Metrica

George McKay'li korku draması Wolf'tan ilk fragman

George McKay'li korku draması Wolf'tan ilk fragman

George MacKay ve Lily-Rose Depp’in başrollerinde yer aldığı gizem ve gerçeküstü drama Wolf'tan ilk fragman yayınlandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:03

Focus Features, Başrollerini George MacKay ve Lily-Rose Depp'in paylaştığı Wolf'un ilk resmi fragmanını yayınladı. Wolf'un yönetmenliğini 2019 yılında festivallerin gözdesi olan Nocturnal'ı yöneten Nathalie Biancheri yazıp yönetiyor.  Film, insan vücudunda doğmuş bir kurt olduğuna inanan bir adamı konu alıyor.

Wolf'un fragmanı, kimlik bozukluğu olan insanlar için bir tür dönüşüm terapi kampında başlıyor. Jacob, bu terapiyi denemek istediğine karar veriyor ve kurt olma arzusunu ortadan kaldırmak için tasarlanan çeşitli tedaviler alıyor. Tedavi sırasında ise kendisini Vahşi Kedi olarak tanımlayan bir kadınla bağ kurar. Film dünya prömiyerini birkaç hafta önce bu yıl düzenlenen Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yaptı.

1917 ve Captain Fantastic gibi dikkat çeken filmlerde McKay, performansıyla etkileyici bir rota çizdi. McKay'in Jacob rolü, ona en iyi erkek oyuncu dalında ilk Oscar adaylığı getirebilir. Oyuncu, karakteri canlandırmaya hazırlanırken role girebilmek için karantinanın ilk günlerini evinin etrafında kurt gibi sürünerek geçirdiğini söyledi. 

Wolf, 3 Aralık 2021 tarihinde gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading