Yandex Metrica

George Clooney'in Ben Affleck'li The Tender Bar filmine ilk bakış

George Clooney'in Ben Affleck'li The Tender Bar filmine ilk bakış

George Clooney'in Amazon için yönettiği The Tender Bar filminden ilk bakış görseli yayınlandı. Filmin başrollerinde Ben Affleck yer alıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:01

Amazon Studios, George Clooney'in son yönettiği film The Tender Bar için çıkış tarihi belirledi. Filmin başrollerinde Ben Affleck, Tye Sheridan, Lily Rabe ve Christopher Lloyd yer alıyor. Akademi ödüllü William Monahan tarafından kaleme alınan film, bir insan dramı, kendini buluş ve kaçış hikayesi. 

J.R. Moehringer‘in anılarından oluşan aynı adlı anı kitabına dayanan Tender Bar, barmen Charlie Amca'nın ilginç ve gösterişli baba figürlerinin olduğu bir barda büyüyen babasız bir çocuk olan JR'ın hikayesini anlatıyor. Çocuğun annesi, oğluna kendisine verilmeyen fırsatları sağlamaya ve isteksizce destek olan babasının harap olmuş evini terk etmeye çalışmaktadır. JR, bu sırada romantik ve profesyonel hayallerinin peşinden gitmeye başlar.

Filmin kadrosunda ayrıca Max Casella, Sondra James, Max Martini, Michael Braun, Matthew Delamater, Rhenzy Feliz, Ivan Leung, Briana Middleton ve Daniel Ranieri yer alıyor.

The Tender Bar, 7 Ocak 2022'de Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading