Yandex Metrica

Fantastic Beasts 3'nin ismi ve gösterim tarihi belli oldu

Fantastic Beasts 3'nin ismi ve gösterim tarihi belli oldu

Fantastic Beasts - Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin ismi belli oldu. Ayrıca filmin gösterim tarihi de duyuruldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:01

J.K Rowling'in Harry Potter spin-off'u Fantastic Beasts serisi üçüncü filmiyle beyaz perdeye geri dönüyor. Fantastik serinin üçüncü filminin ismi "The Secrets of Dumbledore" olacak. Filmin 15 Nisan'da yayınlanacağı duyuruldu.

Serinin üçüncü filminin başlangıçta 15 Temmuz'da yayınlanması planlanıyordu. Ancak Warner Bros. bu tarihi Nisan ayına çekti. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, The Bad Guys ve Sandra Bullock ve Channing Tatum başrollü The Lost City of D'ye karşı yarışacak.

Harry Potter yönetmeni David Yates, The Secrets of Dumbledore'u yönetmek için geri dönüyor.

Filmin resmi özeti şöyle: Profesör Albus Dumbledore, kara büyücü Gellert Drindelwald'ın büyücülük dünyasının kontrolünü ele almak için harekete geçtiğini biliyor. Onu tek başına durduramayan Dumbledore, eski ve yeni canavarlarla karşılaştıkları ve Grindelwald'ın büyüyen takipçileriyle çatıştıkları tehlikeli bir görevi, cesut büyücüler, cadılar ve bir cesur Muggle fırıncı ekibine liderlik etmesi için emanet eder. Fakat bu kadar büyük bir risk varken Dumbledore ne kadar kenarda kalabilir?

Mads Mikkelsen, büyücü Grindelwald olarak Johnny Depp'in yerine geçecek. New Scamander'a Eddie Redmayne, genç Albus Dumbledore'a ise Jude Law hayat verecek. Kadroda ayrıca Ezra Miller, Katherine Waterston, Dan Fogler ve Jessica Williams gibi isimler de yer alıyor. 

Filmin senaryosunu Rowling'le birlikte Steve Kloves kaleme alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading