Yandex Metrica

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?

Orman yangınları sırasında muhalif tavırlar sergileyerek sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan Ezgi Mola'nın TRT yönetimi ile sorun yaşadığı ve diziden ayrılacağı iddia edildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:46

Geçtiğimiz haftadan bu yana Türkiye, birden fazla il ve ilçede çıkan orman yangınları ile mücadele ediyor. Yangın sırasında sosyal medyada paylaşımlarıyla tepki çeken Ezgi Mola ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

İlk sezonuyla TRT'nin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı'nda İnci'ye hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın diziye veda etmesinin ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola'nın ayrılacağı öne sürüldü. 

Ezgi Mola'nın TRT yönetimiyle arasında sorun olduğu bu nedenle Safiye karakterini artık canlandırmayacağı söyleniyor. Hatta kulislerde Ezgi Mola'nın yerine Hülya Avşar'ın ismi konuşuluyor. Konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi ancak Mola'nın Cem Yılmaz imzalı Erşan Kuneri dizisinde de rol alıyor olması seyircilerin kafasını karıştırdı.

İddialar sosyal medyada gündem olurken, oyuncunun menajerlik ajansı çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading