Yandex Metrica

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Engin Hepileri ve Sinem Öztürk sürprizi

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Engin Hepileri ve Sinem Öztürk sürprizi

Fox TV'nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisine iki yeni isim dahil oluyor. Engin Hepileri ve Sinem Öztürk Uslu, dizide evli bir çifti canlandıracak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:13

Fox TV'nin yeni sezonda izleyicilerin beğenisine sunduğu dizilerden biri de Evlilik Hakkında Her Şey oldu. Gökçe Bahadır'ın başrolünde yer aldığı dizi, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni topladı. Diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Dizinin senaristleri, hikayeye iki yeni karakterin katılmasını kararlaştırdı. Sinem Öztürk Uslu, 4 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönecek ve Melisa karakterini canlandıracak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Engin Hepileri de dizinin kadrosuna katılmak için anlaşma sağladı. Hepileri, Sinem Uslu'nun canlandıracağı Melisa karakterinin eşini oynayacak.

İki yeni karakterin hikayeye dahil olmasıyla hikayenin daha derinleşmesi ve izleyicinin ilgisini çekmesi planlanıyor. Dizide çiftin çocuklarını Mehmet Aybars Kaya oynayacak.

Yaprak Dökümü'ndeki Emir karakteriyle dikkat çeken oyuncu, son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Faruk karakterini canlandırmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading