Yandex Metrica

Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, dünya yıldızıyla başrol oynayacak!

Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, dünya yıldızıyla başrol oynayacak!

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer, 'Maria' isimli filmde Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak. Bilginer, filmde ünlü Yunan armatör Aristotle Onassis'e; Jolie ise ünlü soprano Maria Callas'e hayat verecek. 47. Uluslararası Emmy Ödülleri gecesinde yaptığı konuşma ve aldığı En İyi Erkek Oyuncu ödülü ile tarihe geçen Haluk Bilginer'in dünya yıldıyla başrol oynayacağı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sinema / Dizi

18.03.2024, 17:25

Emmy ödüllü ünlü oyuncu Haluk Bilginer, Pablo Larrain'in yönetmenliğini yaptığı 'Maria' isimli filmde, Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak. 

Yunan kökenli Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın yaşam öyküsünü anlatan "Maria" adlı filmde, Maria Callas'ı Angelina Jolie canlandıracakken, Yunan asıllı Aristotle Onassis'e ise Haluk Bilginer hayat verecek.

MARIA'NIN DERİN YALNIZLIĞI ELE ALINACAK    

Senaryosunu Steven Knight'ın kaleme aldığı 'Maria', Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını ve yaşadığı derin yalnızlığı anlatacak.

Aristotle Onassis, suikast sonucu ölen John F. Kennedy'nin eşi Jackie Kennedy ile evlenmek amacıyla Maria Callas'tan ayrıldı. Callas, bu ihaneti takiben önce İtalya'ya, daha sonra da Fransa'ya yerleşti. Maria Callas, 1977 yılında 52 yaşındayken kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading