Yandex Metrica

EDHO yeni isimle dijital platformda geri dönüyor! Oktay Kaynarca yer alacak mı?

EDHO yeni isimle dijital platformda geri dönüyor! Oktay Kaynarca yer alacak mı?

Ani bir kararla final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni ismiyle bluTV'de geri dönmeye hazırlanıyor. Oktay Kaynarca'nın projede yer alıp almayacağı merak konusu oldu.

Sinema / Dizi

29.03.2024, 15:36

ATV'nin 6 sezondur büyük ilgiyle izlenen fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, kanal ve yapım ekibi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle final yapmıştı. Dizinin hayranları için güzel haber geldi. EDHO ekibi, dijital yayın platformu BluTV ile anlaşma sağladı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bahadır Özdener'in yapım şirketi BVB, yapım şirketinin yayınlanmayan 200. bölümü ek çekim ve montajlarla yenilenerek film olacak. Projenin isminin ise "Son Efsane" olduğu duyuruldu. Filmin yayın tarihi kısa süre içinde açıklanacak.

Diğer yandan dizi projesinin başrolü ise İlyas Çakırbeyli'ye hayat veren Ozan Akbaba olacak. Hızır Çakırbeyli'ye hayat veren Oktay Kaynarca hapiste gösterilecek. Okul Yolunda dizisiyle anlaşma sağlayan Yunus Emre Yıldırımer'in de yurt dışında sürgünde gösterileceği için dizide yer almayacağı belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading