Yandex Metrica

EDHO'dan Camdaki Kız'a sürpriz transfer! Mafya babasını canlandıracak

EDHO'dan Camdaki Kız'a sürpriz transfer! Mafya babasını canlandıracak

Kanal D'nin perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinden sürpriz iki transfer haberi geldi. Turgay Tanülkü ve Leyla Feray dizinin kadrosuna dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:44

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız, perşembe akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizide ayrılıkların yanı sıra yeni transferler de yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Melisa rolüne hayat veren Yüsra Geyik kadrodan ayrılmıştı. Ekibe yeni iki isim dahil oldu.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Turgay Tanülkü, Camdaki Kız dizisiyle seyirci karşısına çıkacak. Tanülkü, geçmişte yaptığı şeylerden pişmanlık duyan, her şeyi bir kenara bırakarak inzivaya çekilmiş bir mafya babası olan 'Derviş Aslankaya' karakterini oynayacak.

Diğer yandan Yüsra Geyik'in diziye veda etmesinin ardından yerine Leyla Feray getirildi. Feray, Ressam Pera karakterine hayat verecek.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut gibi isimlerin rol aldığı Camdaki Kız, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading