Yandex Metrica

Dünya üzerinde tek! Ünlü oyuncu 3 dizide birden aynı kaderi yaşadı

Dünya üzerinde tek! Ünlü oyuncu 3 dizide birden aynı kaderi yaşadı

Kurtlar Vadisi dizisiyle tanınan, son olarak Barbaroslar dizisinde rol alan oyuncu Mehmet Polat'ın canlandırdığı karakterlerle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Oyuncu, rol aldığı üç farklı diziye, aynı sonla veda etti.

Sinema / Dizi

04.04.2024, 11:03

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Cerrahpaşalı Meto karakteriyle hafızalara kazınan Mehmet Polat, son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Dizide Barbaros Kardeşler'in düşmanı olan Modon Komutanı Marco Gabriel'e hayat veren Polat, oyunculuk performansıyla beğeni topluyor.

Bugüne kadar birçok yapımda rol alan Mehmet Polat'la ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Twitter'da >@ali_yavuz_selim isimli kullanıcının haberine göre, Kurtlar Vadisi dizisinde Polat tarafından başı kesilen Mehmet Polat, Türkiye'de üç farklı dizide üç kez kafası kesilerek öldürülen ilk ve tek oyuncu.

İşte o diziler...

ÜÇ FARKLI DİZİ, ÜÇ AYNI SON

Usta oyuncu Mehmet Polat, Kurtlar Vadisi dizisinde Cerrahpaşalı Metin karakterini canlandırdı. Karakter, Polat Alemdar tarafından başı kesilerek öldürüldü.

Polat, TRT1'in reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde hain bir bey olan Gümüştekin'e hayat verdi. Ertuğrul Bey, Gümüştekin'i başını keserek öldürdü.

Oyuncu, son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Marco Gabriel rolüyle seyirci karşısına çıktı. Bu dizide de oyuncunun sonu aynı oldu. Gabriel, Oruç Reis tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Polat, 2019-2020 yılları arasında da Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de Hatip Tellidere rolünü canlandırmıştı. Oyuncu buradaki rolünde de Gaffur tarafından vurulup öldürülmesiyle diziye veda etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading