Yandex Metrica

Sitede Ara

Dünya Kurtlar Vadisi'ndeki o sahneyi konuşuyor! Rusya-Ukrayna savaşını önceden bilmişler: Sıra Yunanistan ve Türkiye'de

Dünya Kurtlar Vadisi'ndeki o sahneyi konuşuyor! Rusya-Ukrayna savaşını önceden bilmişler: Sıra Yunanistan ve Türkiye'de

Dünyanın gözü Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştayken, bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi'nde savaşın öngörüldüğü ortaya çıktı. Dizide Rusya'nın hamleleriyle ilgili yapılan tahminlerin yer aldığı video sosyal medyada gündem oldu.

Sinema / Dizi

02.04.2024, 14:41

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisi bir döneme damgasını vurmuştu. Dizinin üzerinden uzun yıllar geçti ancak zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Kurtlar Vadisi'nin eski bölümlerinde yer alan bir kısım sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Polat Alemdar ve Yüce Majestenin bir konuşmasında Yüce Majeste, Ortadoğu'da provası yapılan Armageddon Savaşı'nın Balkanlar'dan başlayacağına dikkat çekiyor. Diğer yandan Rusya'nın planlarıyla ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"Büyük savaşlar her zaman Avrupa'dan başlar! Son zamanlarda Ortodoks Rusya'nın yaptıklarını biliyorsun. Kırım'ı kolayca alarak Ukrayna'yı karıştırdı. Doğu ve Batı olmak üzere ikiye bölmeye çalıştığını görüyorsun. Yunanistan'da sosyalizmi iktidara getirdiğini ve ülkeyi Avrupa'dan koparmaya çalıştığını da görüyorsun. Rusya etrafını sarıyor. Şimdi de Sırbistan'da Türkiye'nin olan iktidara karşı bir operasyon planlıyorlar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading