Yandex Metrica

Dünya Hali dizisiyle ilgili flaş gelişme! TRT kararını verdi

Dünya Hali dizisiyle ilgili flaş gelişme! TRT kararını verdi

TRT1 ekranlarında yaz döneminde başlayan Dünya Hali dizisiyle ilgili yeni bir karar alındı. Dizinin yayın saati değiştirildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:55

TRT1, bu yaz absürt komedi türündeki Dünya Hali dizisini izleyicilerin beğenisine sundu. Caner Şahin ve Pelin Abay'ın başrolünde yer aldığı dizi için yoğun tanıtım çalışmaları yapılmıştı. Ancak dizi beklenen reytingleri alamadı.

Dünya Hali dizisi çarşamba akşamları saat 20.00'da izleyici ile buluşuyordu. Ancak 5 bölüm sonra TRT yönetimi dizinin yayın saatini değiştirdi. Dünya Hali'nin saati 22.30'a alındı. Bu kararla birlikte TRT1'in düşük reyting alan yapımları desteklemeyeceği görülüyor. 

DÜNYA HALİ KONUSU

Dünya Hali dizisi, doğruluktan ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyen Sinan'ın dedesinin vasiyetini yerine getirmeye çalışırken yaşadığı absürt olayları konu alıyor. Sinan'ın dedesi, ölmek üzereyken ona bir vasiyette bulunur. Sinan, şu 3 şarta uyan biriyle evlenmelidir: Erken kalksın, eskinin kıymetini bilsin, bal porsuğuna benzesin. Sinan, bu vasiyeti yerine getirmeye çalışırken başından türlü olaylar geçer.

DÜNYA HALİ OYUNCULARI

Dünya Hali'nin oyuncu kadrosunda Caner Şahin ve Pelin Abay'ın yanı sıra Tolga Tekin, Ozan Çelik, Ayfer Tokatlı, Selin Hasar, Mekin Sezer, Şehsuvar Aktaş, Mert Denizmen ve Naşit Özcan gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini daha önce 'Tutunamayanlar' dizisini yöneten Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu üstleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading