Yandex Metrica

Diziler neden başlamıyor? Dizile ne zaman başlayacak? 4 dizi yeni bölümlerini yayınlayacak

Diziler neden başlamıyor? Dizile ne zaman başlayacak? 4 dizi yeni bölümlerini yayınlayacak

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında diziler yayın akışlarına belli bir süreliğine ara vermişti. Tüm Türkiye'yi yasa boğan korkunç depremlerin ardından yayın hayatına ara verilen dizilerin yayın günleri netlik kazandı. İşte o diziler...

Sinema / Dizi

26.04.2024, 19:27

Kuruluş Osman, Teşkilat, Yalı Çapkını, Camdaki Kız, Kızılcık Şerbeti, Ego, Gönül Dağı ve daha bir çok dizi ve yarışma programları asrın felaketi olarak nitelenen depremler sonrasında son haftalarda izleyiciler ile buluşamadı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremle birlikte dizilerede ara verildi. Peki, Diziler neden başlamıyor? Diziler ne zaman başlayacak?

ÇÖP ADAM 

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun başrollerde yer aldığı Çöp Adam, 11. bölümüyle 22 Şubat akşamı Star TV'de sevenleriyle buluşacak. 

CAMDAKİ KIZ

Burcu Biricik'in başrolde yer aldığı Camdaki Kız dizisinin 68. bölümü 23 Şubat perşembe akşamı izleyiciler ile buluşacak. 

YALI ÇAPKINI 

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını yeni bölümüyle 21. bölümüyle yayınlanacak.

YARGI

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerde yer aldığı Yargı dizisinin 54. bölümü 26 Şubat pazar akşamı yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading