Yandex Metrica

Disney+ yeni yerli dizisi Avcı'yı duyurdu! Disney Avcı dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

Disney+ yeni yerli dizisi Avcı'yı duyurdu! Disney Avcı dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

Disney, 14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye'de yayına başlayacak. Marvel, Pixar, orijinal Disney içerikleri, Star Wars serisi ve dizileri ile National Geographic belgeseller dışında yeni yerli dizi ve filmler de 14 Haziran’dan itibaren platformda bulunacak. Disney'e gelecek yerli yapımlardan biri de Avcı dizisi oldu. Disney Plus yeni yerli dizisi Avcı'yı duyurdu! Peki Disney Avcı dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

Sinema / Dizi

21.03.2024, 16:12

Disney+'a gelecek yerli yapımlar ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Disney+ 14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye'deki yayın hayatına başlıyor. Şimdiden konuşulmaya başlayan Disney yerli dizileri arasında Avcı da bulunuyor. İnternette Disney+ yerli dizileri araştırılıyor. Disney Plus yeni yerli dizisi Avcı'yı duyurdu! Peki Disney Avcı dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

DISNEY AVCI DİZİSİ KONUSU NE?

Disney dizi hakkında pek fazla detay paylaşmasa da dizinin çekiminin başladığı bilgisi verildi. Yayın tarihi ve dizinin konusu hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

AVCI DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Avcı dizisi hakkında kesin bir bilgi bulunmasa da dizinin başrolünde Pınar Deniz'in olacağı iddiları bulunuyor.

DISNEY DİĞER DİZİLERİ NE?

Disney+, Türkiye lansmanını başrolünde Engin Akyürek'in yer aldığı 'Kaçış' dizisi ile gerçekleştirecek. 'Kaçış' dizisi ile Disney+ ilk defa bir ülkede lansmanını yerli bir içerik ile yapmış olacak.

Platformda  'Gri' isimli bir aksiyon/drama dizisi de bulunacak. Gri'nin başrolünde Timuçin Esen bulunacak. Disney+'ta bulunacak olan bir diğer yerli dizi de 'Dünyayla Benim Aramda' isimli dizi karşımıza çıkıyor. Başrolde ise Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'u yer alacak.

Bunun dışında geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başlanan Recep İvedik 7 de Disney+’da seyirci karşısına çıkacak. Animasyon izlemeyi severler için başarılı projeler hazırlayan Disney+, Türkiye'de yerli animasyon filmi olan Kral Şakir ile izleyicinin beğenisine sunulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading