Yandex Metrica

Disney Plus'ın ardından yayına başlaması bekleniyordu! HBO Max'ten şoke eden Türkiye kararı!

Disney Plus'ın ardından yayına başlaması bekleniyordu! HBO Max'ten şoke eden Türkiye kararı!

HBO'nun dijital platformu olan HBO Max'in Türkiye'de yayın hayatına başlaması bekleniyordu. Türkiye yapımı projeleri için hazırlık yapan platform son anda faaliyetlerini askıya aldı.

Sinema / Dizi

11.02.2024, 11:02

Dijital platformlara her geçen gün yenisi ekleniyor. Platformlar arası rekabet git gide artıyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime Video, Exxen ve Gain'e geçtiğimiz haftalarda Disney Plus da eklenmişti. Birçok iddialı proje için hazırlık yapan Disney Plus'ın ardından HBO Max'in de Türkiye'de yayın hayatına başlaması bekleniyordu. 

Bu yıl içerisinde faaliyete geçmesi beklenen HBO Max ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Türkiye İçerik İcra Direktörlüğünü Mia Edde’nin, başyapımcılık görevini de Nermin Eroğlu’nun üstlendiği platform Türkiye ve birkaç ülkedeki faaliyetlerini askıya aldı.

PROJELER ERTELENMİŞTİ

HBO Max, geçtiğimiz haftalarda OJO Pictures'tan 'Kör Noktası' isimli diziyi satın almıştı. Ancak Nejat İşler ve Aslıhan Gürbüz'ün başrolünde yer alacağı proje için erteleme kararı alınmıştı. Alınan son bilgilere göre ise platform faaliyetlerini durdurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading