Yandex Metrica

Disney Plus bombayı patlattı! Demet Özdemir'li Dünyayla Benim Aramda dizisi geliyor! Yayın tarihi belli oldu

Disney Plus bombayı patlattı! Demet Özdemir'li Dünyayla Benim Aramda dizisi geliyor! Yayın tarihi belli oldu

Haziran ayında yayın hayatına başlayan Disney Plus, Türkiye yapımlarından bir yenisini daha izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Dünyayla Benim Aramda dizisinin yayın tarihi açıklandı.

Sinema / Dizi

26.02.2024, 16:06

Disney Plus, 14 Haziran'da ülkemizde yayın hayatına başlamıştı. Türkiye'de birçok ünlü isimle anlaşma sağlayan platform, ilk Türk yapımı dizisi Kaçış'ı da seyirci ile buluşturmuştu. Ülkemizdeki çalışmalarına devam eden Disney Plus, Türk yapımı projelerine bir yenisini daha ekliyor.

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Hülya Gezer'in senaryosunu kaleme aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi için geri sayım başladı. Başrollerinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'u bir araya getiren dizinin yayın tarihi belli oldu.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA HAKKINDA

Demet Özdemir'in bir dergi yöneticisini, Buğra Gülsoy'un ise onun sevgilisini canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, Melisa Döngel, İbrahim Selim, Zerrin Tekindor ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler yer alıyor. 

Dünyayla Benim Aramda, büyük bir aşk ve tutkuyla başlayan ilişkisinin eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak için sosyal medyada oynadığı oyunu ve ardından yaşananları bağlılık kavramı üzerinden anlatıyor.

Dizi, 14 Eylül'de platformda yerini alacak. 


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading