Yandex Metrica

Disney Plus Atatürk dizisinde Ali Rıza Efendi'yi kim canlandıracak? Muhteşem Yüzyıl'dan sürpriz transfer!

Disney Plus Atatürk dizisinde Ali Rıza Efendi'yi kim canlandıracak? Muhteşem Yüzyıl'dan sürpriz transfer!

Disney Plus'ın heyecanla beklenen projelerinden Atatürk dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor. Dizide Zübeyde Hanım'ı Songül Öden'in canlandıracağı açıklanmıştı. Şimdi ise Ali Rıza Efendi'ye hayat verecek isim belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:11

Haziran ayında Türkiye'de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus, yeni projeleri üzerinde çalışmalara devam ediyor. Tarkan, Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Demet Özdemir, Can Yaman gibi ünlü isimlerle anlaşan platform, Türkiye pazarına iddialı projelerle giriş yapmaya hazırlanıyor.

Platformun heyecanla beklenen en önemli projelerinden biri Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer alacağı Atatürk dizisi. Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırlanan projede önce Emma Watson'ın yer alacağı açıklanmış daha sonra Songül Öden'in Zübeyde Hanım'ı canlandıracağı duyurulmuştu. Şimdi ise diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Disney Plus'ın Atatürk dizisinde Ali Rıza Efendi'ye Mehmet Günsür hayat verecek. Günsür, Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

İlk sezonu 6 bölümden oluşacak olan Atatürk projesi, 2023 yılında izleyici karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading