Yandex Metrica

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından iddialı bir dizi daha geliyor! Fatih Sultan Mehmed'i anlatacak

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından iddialı bir dizi daha geliyor! Fatih Sultan Mehmed'i anlatacak

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Tekden Film'den yeni bir dizi geliyor. Fetih Ülküsü Kızılelma isimli dizinin çekimleri başladı.

Sinema / Dizi

03.05.2024, 08:22

TRT1'de 5 sezon ekrana gelen Diriliş Ertuğrul, ülkemizin yanı sıra dünya çapında da büyük ses getirmişti. Dizinin yapımcısı Tekden Film'den yeni bir yapım daha geliyor. TRT Dijital için hazırlanan Fetih Ülküsü Kızılelma'nın çekimleri başladı. 

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizinin çekimleri Hadımköy ile Kartal'da bulunan platolarda ve Edirne'de gerçekleştirilecek.

II. MEHMED'İN FATİH OLMA HİKAYESİNİ ANLATACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Fetih Ülküsü Kızılelma, Fatih Sultan Mehmed'in şehzadelik dönemi ile hocası Akşemseddinle tanışması ve onunla yetişmesini konu alacak. Deha olan II. Mehmed'in nasıl ve hangi ideallerle fatih olduğunu işleyecek.

Ömer Faruk Karacan'ın yönettiği, Ozan Bodur'un senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Murat Garipağaoğlu, Emre Başer, Miraç Sözer, Wilma Elles, Hakan Vanlı, Ali Nur Türkoğlu, Zeynep Eronat, Zeynep Köse ve Larissa Lara Türközer gibi isimler yer alıyor. 

Fetih Ülküsü Kızılelma, TRT Dijital'de yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading